top of page

Tarieven

Alleen consult

€45

Eerste intake en behandeling (vanaf 12 jaar)

€65

Vervolg acupunctuur behandeling 45 minuten

€60

vanaf 0 tot 12 jaar

€45

Cosmetische acupunctuur(60 minuten)

€90

Tuina massage 60 minuten

€75

Voeten reflex masssage 60 minuten

€75
Tuina of voeten refelx massage 30 minuten
€48

Kruiden formule

€15/formule
Eerste Consult

Een eerste consult bestaat uit een uitgebreide intake aan de hand van een vragenlijst. Daarnaast zal ik je pols voelen en/of je tong bekijken om te kijken hoe de Qi (de Chinese term voor energie) van jouw lichaam is aan de hand daarvan stel ik een behandelplan samen, daarnaast kunnen we ook specifieke pijn klachten bespreken.
 
Voeding heeft veel invloed op het menselijk lichaam. Voedingsadvies kan deel uitmaken van het behandelplan. Ik overleg altijd met jou wat haalbaar voor je is.  


Voor uw eerste keer komt, graag raden we het ten zeerste aan download en invullen de intake-formulier en meenemen( maar niet verplict):

Vergoedingen

Bij veel zorgverzekeraars zit acupunctuur in het aanvullende pakket. Wel stellen de meeste zorgverzekeraars een maximum aan het aantal behandelingen of het bedrag dat ze per kalenderjaar vergoeden. Elke verzekeraar heeft echter eigen regels ten aanzien van vergoeding. 

Via de website beneden van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) kun je een lijst van vergoedende verzekeraars zien: 

 https://www.acupunctuur.nl/pages/vergoedingenoverzicht

Maak nu online een afspraak

Wat als ik verhinderd ben?

Bel tijdig(uiterlijk 24 uur van tevoren) om een afspraak te verzetten. Als je zonder goede reden niet op je afspraak komt, wordt er helaas een verzuimtarief in rekening gebracht van €50,-

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

In de praktijk kan je direct een betaalverzoek krijgen, dat is het meest wenselijke.  In alle gevallen krijg je meteen per e-mail een nota toegestuurd, deze kan ook later worden betaald.

Wordt Chinese kruidentherapie ook vergoed?

Chinese kruiden worden meestal niet vergoed. Je zorgverzekeraar kan je hierover meer vertellen.

Veelgestelde vragen:
bottom of page